Katia & Jonas

Bryllup 12/06-2021

Den nuværende situation med covid-19 har gjort at vi har set os nødsaget til at begrænse gæstelisten. Vi har taget højde for et evt forsamlingsforbud på max 50 personer, hvilket så indebærer, at vi har inviteret op til de 50 personer incl personale fra skodsborg, fotograf og dj. Det betyder, at der ikke vil være mulighed for at lave indslag med udefra kommende personer hvis der den 12.06 er et forsamlingsforbud på 50 personer. 

Hvis der den 12.06 er et forsamlingsforbud på under 50 personer eller et fastlagt tidspunkt festen skal lukke, som er bestemt politisk, vil brylluppet blive udsat. Dette kan vi gøre med én dags varsel.

Der vil være mulighed for at sidde med ekstra afstand ved bordene, hvis der er et behov for dette. I må meget gerne meddele os dette ved tilmeldng til festen.

Vi håber og tror på, at vi kan få vores drømmebryllup og holder fast i den tanke så længe der er det mindste håb! Hvis vi alligevel bliver nød til at udsætte brylluppet, vil vi holde fast i at blive gift den 12.6 med få vidner. Vi vil derved udskyde det store bryllup til sommeren 2022 hvor vi vil forny vores løfter og holde en stor fest på skodsborg.  


(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk